Despre prima tura la Electrolux Cooking Party de la Club Cortina v-am povestit aici. Mi s-a parut, inca de atunci, foarte cool ideea lor: sa aduca impreuna food-bloggerii de pe plan mioritic in jurul unei mese imbelsugate, stropita de ras si povesti-foodie si vin bun. Asa ca va dati seama cat de incantata am fost cand am primit invitatia celor de la Electrolux la un mega-super-bbq-party la Cortina, care sa reuneasca toata crema culinaro-blogosferei la un singur loc.
S-a intamplat miercurea trecuta si a fost a gourmet-party at its best! Cum altfel sa fie, cand aduni atatia foodies cu acte in regula si ii pui sa pregatesca fiecare ce stiu ei mai bine? Daca adaugam settingul superb de la Cortina, ospitalitatea celor de la Elctrolux si Gollin Harris, piscina din dotare (ATAT de tentanta - pacat ca am uitat costumul de baie acasa :(( ), vinul si berea, esentiale pentru rehidratare - devine evidenta reteta perfecta pentru o seara superba :D
Ne-am reintalnit cu prieteni dragi, am cunoscut oameni noi, din spatele unor bloguri pe care le urmaresc aproape zilnic, si am pus de un mega-barbecue, cu ajutorul fetelor (neobosite, dragele de ele :*) de la Golin Harris.
Cand ne-am asezat cu totii la masa si am realizat cata mancare avem de dovedit, nu mi-a venit sa cred - semana cu bufeturile de all inclusive care ma ingrozesc pe mine, cu atat de multa mancare, atat de variata si apetisanta, incat niciodata nu ma pot opri din mancat si la sfarsit ajung sa ma rostogolesc de la masa ca o minge :p
Meniul a aratat asa: eu - porumb copt si niste baghete umplute cu mozzarella si unt aromat cu cimbru, usturoi si busuioc,Mazi - frigarui de porc "marinat in toate cele" si cus cus cu verdeturi si rosii cherry, Cookie - burgeri deliciosi de curcan,Bucatar sub acoperire– salata coleslaw,Dulcegarii culinare– un somon minunat cu sos de iaurt, Placeri simple– vinete la gratar cu salata de rosii, masline si branza + piept de pui cu salata greceasca + baghete cu usturoi si patrunjel,Gurmandino– souvlaki si salsa de legume coapte pe gratar,Blog Culinar– porc teriyaki,Raftul bunicii– cartofi Hasselback,Retete de suflet– niste cartofi yumm cu seminte si salata tzatziki,Retete-istete– ciuperci la gratar.
A fost o seara extrem de frumoasa - dovada clara fiind faptul ca nu ne mai dadeam dusi :p
In concluzie, sarumana-pentru-masa si va multumesc mult pentru invitatie! Sper sa repetam figura cat mai curand!