Bine V-am Regasit in 2013!

La multi, multi ani fericiti, picantilor care va faceti veacul pe aici! Va doresc sa aveti un 2013 minunat, plin de zambete, de aventuri si de multe, multe clipe frumoase langa cei iubiti!

Noi ne-am petrecut Revelionul in acelasi ritm tihnit cu care ne-am obisnuit deja in ultimele aproape 2 luni de cand cel mai dulce copil ne-a ales sa-i fim parinti. Imi dau seama ca poate adjectivul "tihnit" nu ar fi primul la care v-ati astepta de la o proaspata mamica, dar, chiar daca viata noastra s-a complicat considerabil, chiar daca bucatica de om se bazeaza pe noi in fiecare moment si chiar daca huzurul si leneveala care inainte imi erau relativ la indemana au cam disparut, totusi eu zic ca "tihnit" e exact cuvantul potrivit pentru noua noastra viata.

Zilele au asa un ritm bine definit in cicluri de dormit, mancat, zambit, jucat ca mi se pare ca trec ca fulgerul. Acum ne trezim si mancam prima masa din zi si aproape imediat e seara, facem baita, masaj, ne giugiulim si ne culcam :)

E drept ca probabil copilul nostru e probabil unul din cei mai cuminti copii ever si ma minunez in fiecare clipa de norocul nostru. Si ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca ni l-a dat!

Inainte sa nasc aveam tot felul de probleme care acum mi se par de-a dreptul stupide, gen "o sa mai avem timp pentru noi?", "cum o sa se schimbe viata noastra?", "o sa reusesc sa ma adaptez la schimbarea asta, ea mai mare pe care am trait-o pana acum?". Apoi mi-am zis "Om trai si om vedea!". Well, inca odata intelepciunea populara isi dovesteste valabilitatea: am trait si am vazut: having a baby se dovedeste a fi cea mai palpitanta si frumoasa aventura de care am avut parte pana acum!

O sa va povestesc zilele astea mai pe larg ce si cum, dar pana atunci va las cu Mini-Chilly si cu rasul lui proaspat-aparut: