Este exact ce ii spune numele - verde si simpla si cu gust de primavara cu soare (pentru amagit oamenii deprimati de ploaia neintrerupta, asa ca mine)
Treaba sta cam asa: calesti
timp de cateva minutele,
intr-o lingura de ulei de masline extravirgin partile albe de la
3 usturoi verzi, tocate feliute.
In the meantime, bati
5 oua si le amesteci cu vreo
3 linguri de lapte, o mana de
rosii cherry taiate-n sferturi,
sare si piper + un varf de cutit de
bicarbonat de sodiu (musai - for the extra fluffiness!) + partea verde de la usturoi,
1/2 legatura de marar si
1/2 legatura de patrunjel tocate.
Ba chiar - daca esti fan
tarhon asa ca noi, si alergi prin toata piata dupa tanti aia smechera care vinde asa ceva - arunca si niste tarhon tocat in the mix.
Toarna
ouale + toate cele peste coditele rumenite de usturoi, sfarama niste
telemea de ce-ti place tie deasupra (de capra in cazul nostru) si da toata afacerea la cuptor (incins in prealabil la 180 grade) pentru vreo
10 minute, pana sunt inchegate bine ouale.
Taa-daaaaa:
Mananc-o cu paine prajita, frecata intr-o doara cu un catel de usturoi! Aaahhh, perfection!