Best brownies ever? Le-am gasit! Zemoase si cremoase si gata in juma' de ora si asa ametitor de ciocolatoase ca am jurat ca n-o sa mai incerc alta reteta cate zile oi avea! Why change it if it's perfect, right?
Reteta e din
Hummingbird Bakery si m-am indragostit iremediabil de ea! A fost un efort supraomenesc sa ma abtin cat sa o trag in poze inainte sa ma-nfig in ea cu amandoua mainile!
Mai simplu de atat nu se poate! Uite cum se-ntampla povestea:

* Adunati laolalta
200g ciocolata (eu am pus 72%),
175g unt,
130g faina (1/2 cup),
325g zahar (1 1/2 cups),
2 linguri de extract de vanilie, 3 oua si
3 linguri de lapte.
* Topiti ciocolata si untul in
bain-marie si apoi amestecati-le cu zaharul, faina si extractul de vanilie. Adaugati apoi pe rand ouale si laptele si omogenizati bine (un tel isi face la fix treaba aici ;)
* Turnati compozitia intr-o tava (a mea are 18/27 cm) tapetata cu hartie de copt si unsa cu unt si coaceti-o la
170grade C timp de
25-28 minute, daca o vreti mosty si gooey, asa ca mine.
Daca o preferati putin mai uscata si cu o crusta mai crocanta, o puteti lasa
pana la 35 minute.
* Lasati-o sa se raceasca 10 minute inainte de a o taia and then eat away, my fellow chocoholics, eat away!
* O lingura de iaurt grecesc si niste fructe de padure langa merg la fix langa ea!
Note: dauneaza grav dietelor! Dar face bine la suflet, asa ca I say - go for it! :D