Adica un fel ciuperci AOP! Ca doar daca merge combinatia cu paste, m-am gandit eu, ar trebuie sa fie si mai si cu ciuperci, non? I was right! Au fost GE-NI-ALE! Si mie nici macar nu prea-mi plac ciupercile, asa ca that says a lot!
Am luat o caserola de Pleurotus de la Mega, am curatat si ciopartzit ciupercile si le-am aruncat in tigaie, impreuna cu
3-4 linguri de ulei de masline,
sare si
piper proaspat macinat +
5 catei de usturoi si-
un varf de cutit de fulgi de ardei iute!
Le-am lasat sa se rumeneasca frumos la foc mediu, and in the mean time am pregatit o
mamaliguta-polenta (adica mamaliguta +
2 linguri de ulei de masline + niscaiva
parmezan ras adaugat la sfarsit)
Cand erau gata ciupercile, am adaugat in tigaie si o legatura de patrunjel tocat marunt (la sfarsit, nu mai degreme, ca sa ramana patrunjuelul verde, da?) and that was that!
Serviti-le peste polenta cu inca niste parmezan ras si-un pahar de vin! You'll love them, promit!