2 euro pentru Viata

Atatia si atatia oameni cu suflet, din blogosfera si nu numai,  si-au unit glasurile ca sa iti spuna povestea lui Bibi si ca sa ceara ajutor pentru el. La urma urmei, la ce bun ca "te aud" oamenii daca nu ai ceva important de spus? Daca nu ajuti pe cineva, cu cat de putin esti in stare, atunci cand ai ocazia?

Bibi are nevoie de ajutor

Asa ca tine minte - azi e ultima zi cand poti dona pentru Bibi. Poti alege sa dai 2 euro printr-un SMS la 848 sau sa donezi prin RomTelecom formand:

0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel


Orice optiune ai alege, important este sa o faci - te rog din suflet! Desparte-te de o suma atat de marunta pentru tine (o cafea/un sanwich/o bere/1/2 de bilet la film) si sa bucura-te ca aduci un copil frumos cu un pas mai aproape de viata pe care o merita din plin!


Tine minte ca vine Craciunul, si ca e de 1000 de ori mai minunat sa dai decat sa primesti :) Asa ca da un SMS pentru un copil bolnav, dechide usa larg la colindatori, da niste papa-bun la prieteni si familion si un sarut apasat si umed jumatatii mai bune! O sa te simti grozav!