Curry in a Hurry: cu Linte & Spanac

Sau ce injghebi in 10 minute cand ti-e foame tare-tare si orbecai prin camara dupa ultima conserva de.. orice (in cazul aici de fata, una de linte)


Intr-o tigaie am incins 2 linguri de ulei si am calit cateva minute 1 ceapa alba si 2 catei de usturoi, masacrate bine in prealabil. Am mai pus si un varf de cutit de ghimbir de la borcan (tare bun de avut in frigider, btw) si apoi am aruncat peste si lintea, scursa bine.

Am botezat toata treaba cu 1 ceasca de apa + 2 lingurite de garam masala (dar daca n-aveti, merge si curry instead) + nitel chilli + sare & piper + 2 linguri de pasta de tomate. Le- am lasat pe toate sa bolboroseasca-n voie 7-8 minute si gata curry-ul.

The final touch a fost sa adaug un praf de turmeric si  o mana mare de spanac proaspat, tocat - nu-i nevoie sa-l gatiti; se ofileste imediat ce vine in contact cu lintea fierbine + ca ramane verde si plin de vitamine si minerale si alte bunatati ;)


L-am pozat ce l-am pozat si apoi m-am gandit ca ar fi si mai bun cu 2 linguri de iaurt invartite prin el, si mare dreptate am avut. Simplu si sanatos si rapid si bun al naibii. There, cine zice ca n-are timp de gatit?

Etichete: , , , , , , ,