Pana acum 3 zile, nu mai facusem niciodata Gazpacho, dar de atunci si pana acum m-am convins ca e mancarea perfecta de vara! Really - e usor si sanatos si plin de vitamine, satios, dar nu prea tare, cat sa te moleseasca, se face in 2 timpi si 3 miscari si nici macar nu e nevoie sa deschizi aragazul.
Exact ce trebuie pe canicula asta, nu credeti?
Prima data am facut in felul urmator: am aruncat in blender
8 rosii decojite,
2 castraveti micuti,
2 catei de usturoi,
1/2 ceapa rosie, un
ardei galben, un varf de
ardei iute, o felie de
pepene galben,
3 felii de paine inmuiate in apa rece si vreo
4 linguri de ulei de masline extravirgin + sare si piper proaspat macinat, ofc
:)
Le-am
blitzuit pe toate 1 minut si gata supa :D
I hate baby-food, asa ca pentru putina textura am tocat marunt
1/2 de ceapa rosie si cateva
fasii de ardei si
de castravete si le-am presarat deasupra.
Ta-Daaa:
Zilele urmatoare am cochetat indelung cu my new favorite thing, gazpacho-ul: am incercat varianta cu
pepene rosu/cu mango/cu ou fiert tocat deasupra - toate delicioase si la fel de simple. Posibilitatile sunt nenumarate si rezultatul e minunat orice-ai face!