De cand au aparut ciresele, le-am mancat pe saturate. De cele mai multe ori direct din punga, in drum pe casa, dar si intr-o tarta delicioasa sau simple, dintr-un bol mare cat casa, tolaniti pe canapea. Insa o reteta sarata cu cirese n-am mai incercat niciodata, si azi s-a dovedit a fi ziua aia cu noroc, cand am facut incercarea si m-am minunat de rezultat!
Am amestecat intr-un bol incapator
2 maini de rucola, 1 avocado micut si bine copt, taiat in cubulete,
200g cirese, vreo
50g de pui afumat, feliat subtire,
o jumatate de ceapa rosie mititica, feliata la fel de subtire si cateva
migdale tocate, for some crunch.
Am botezat toata afacerea cu un dressing facut dintr-
o lingura de sos de soia,
o lingura de ulei de masline,
1 lingurita de zeama de lamaie si
una de otet balsamic + s
are & piper proaspat macinat.
A iesit ceva mult mai bun decat ma asteptam - combinatia e geniala! You HAVE to try it!