Light Weekend

Inca din februarie, ne tot faceam planuri pentru "weekendul mare" din iunie. Sa mergem in Grecia, ba nu, in Delta, ba mai frumos ar fi sa facem un road trip prin Maramures si Bucovina. Din pacate insa, uneori socoteala de-acasa nu se asorteaza cu cea din targ, si cand am aflat ca Alex are de lucru si sambata ni s-au inecat corabiile pline de planuri. Pana la urma, insa, a fost for the best! N-am vizitat locuri noi si excititng, ci ne-am intors la locuri vechi si pline de amintiri dragi.


Adica am mers la Orsova, la unchiul si matusa mea, unde am avut parte de cel mai linistit weekend ever. Aici imi faceam vacantele de vara inca de cand aveam 7 ani, aici am invatat sa inot (in Dunare) si sa joc whist si aici mananci cea mai buna varza a la Cluj si cel mai delicios mic dejun - marca Tanti Fanica - ramas nechimbat de cand il stiu.


N-am sa va arat poze cu Dunarea sau Cazanele sau cu Debebal din munte, pentru ca ne-am depasit pe noi insine in puturosenie si am reusit sa nu punem nici un picior in afara curtii in cele 3 zile petrecute aici (deh - noi le-am mai vazut :)). Am avut un program incarcat: dormit pana la 1, pregatit si mancat gratar bun si jucat remi, whist si rentz pana la 2 noaptea. Perfect, daca ma intrebati pe mine!Si acum sunt extrem de groaznic de deprimata pentru ca maine plec la Praga penttru o saptamana, la o scoala de vara de Gastroenterologie, without my lovely husband, si cum n-am mai fost niciodata singura in afara tarii noastre magnifice sunt absolut terifiata :((
Sa ne-auzim cu bine!

Etichete: ,