Ador ouale umplute! Iar reteta asta e absolut dumnezeiasca! Totusi, le fac foarte rar pentru ca ma forteaza sa ma confrunt cu cea mai frustranta ocupatie din bucatarie, pentru mine... curatarea oualor fierte! Yep - sunt total inepta la activitatea asta.. mi se pare imposibil! Puneti-ma sa fac cozonac, sufleuri, orice altceva... dar nu sa curat oua fierte! Urasc asta, si ouale mele ies ca si cum ar fi fost calcate de un camion :p Oare exista cursuri de curat oua? (I'll look into that)
Deci, sa va povestesc cum fac mai departe, dupa ce teroarea curatarii oualor s-a terminat :p
Fierb ouale (eu am folosit 12 oua ieri). Amestec galbenusurile cu 3-4 fileuri de ansoa, o lingura de capere, o lingura de smantana si cateva masline tocate. Presar cateva fire de marar tocat, sare si piper, si un catel de usturoi tocat marunt. Amestec bine. Umplu ouale ;)
See? Easy-peasy! Daca nu ar fi trebuit sa le si curat totul ar fi durat 15 minute... dar nu o sa va spun cat a durat in total... I'm ashamed :p
Etichete: aperitive, italian, oua