Paste cremoase cu spanac

Din capitolul "Ce sa mai fac repede-repejor la cina?", va prezint aceste paste care m-au salvat de multe ori cand intram in pana de inspiratie. In plus, in caz ca inca nu ati observat, I have a thing for spinach - I'm in love with it!


Simplu de tot - sunt gata in maxim 20 de minute, si, chiar si atunci cand nu se mai gaseste spanac in piata, puteti folosi  spanac congelat - deci sunt disponibile all year round.

Acum povestea: 3 catei de usturoi, caliti in 2 linguri de ulei de masline, se intalnesc dupa 2-3 minute cu spanacul spalat si tocat  marunt. Apoi li se alatura si un praf de nucsoara + unul de sare si piper.


Dupa inca 2-3 minute, apare inca un personaj in tigaie - 200ml smantana. Apoi stingem focul, si radem o mana buna de parmezan peste spanac. Spanacul, smantana si parmezanul sunt life-long friends, nu stiati?


In sfarsit, punem pastele in farfurii, mai radem niste parmezan pe deasupra, si presaram cativa muguri de pin (pe care i-am rumenit 1 minut separat, in alta tigaie) on top of that.


Si au treait fericiti pana la adanci batraneti... well, not really - au trait vreo 5 minute, pana i-am mancat noi :p

Etichete: , , , , ,