Wok away 3 - Pui cu urechi de lemn

Pentru 4 portii va trebuie asa:
1 piept de pui - taiati puiul in bucatele de 2cm, marinati-l in 2 linguri de sos de soia si 2 linguri de sos iute vreun sfert de ora, si prajiti-l in wok intr-o lingura de ulei, pana se patrunde, apoi scoateti-l pe o farfurie si lasati-l sa se odihneasca :D


Separat, taiati o ceapa mica  si un ardei gras cubulete, 1 dovlecel mic felii subtiri, si urechile de lemn rehidratate in prealabil, fasiute.

 Mai puneti o lingura de ulei in wok, si trageti legumele la foc iute pentru 4-5 minute
Apoi adaugati puiul, si un sos facut dintr-o lingura de amidon (sau faina), 2 linguri de sos de soia, 2 linguri de sos dulce acrisor, si mai lasati 2-3 minute amestecand in continuu.


La sfarsit, ati face foarte bine sa adugati 2-3 picaturi (! - nu mai mult) de ulei de susan, care scoate foarte frumos in evidenta toate aromele.

Etichete: ,