The perfect scrambled eggs

Sau oua jumari, pe romaneste, dar suna mai bine in engleza :p Gordon Ramsay zice ca nu poti sa pretinzi ca esti  "a chef" pana nu ai invatat sa faci scrambled eggs. Si uite cu ne invata domnul Ramsay sa le facem (si sa stiti ca intr-adevar transforma o idee atat de simpla si nepretentioasa intr-un fel pefect pentru un breakfast grabit, dar extra-delicious)


Ideea e una revolutionara, indeed: intr-o tigaie, neincinsa, punem ouale (2 in cazul meu, pentru ca eram singurica) si o bucatica de unt + sare&piper.


Punem tigaia pe foc (mic de tot!), si amestecam in continuu - daca ouale se coauleaza prea repede, mai dam tigaia deoparte, mestecand mereu.

Dupa cateva minute, cand ouale sunt facute in proportie de 90%, le luam de pe foc, adaugam o lingura de smantana, si, si cazul meu, un pic de ceapa verde tocata marunt.


Amestecam si gata - now you're a true chef!

Le-am servit pe paine prajita, frecata cu un catel de usturoi. Mmmmmm...

Etichete: , ,