Dezmat indian

V-am tot povestit ca mancarea indiana este preferata mea. I-am acordat acest titlu, pentru ca e atat de aromata, fiecare fel e ca o simfonie de arome! Condimentele sunt esentiale in bucataria indiana - coriandru, chimen, garam masala, tumeric, scortisoara, cuisoare, si lista merge mai departe. Ma gandesc foarte seios la o vacanta in India unde sa nu fac altceva decat sa mananc :D
Asa ca Friday night was indian night - le-am invitat pe fete pe la noi, si the cooking frenzy began... A fost mai curand un dezmat indian, pentru ca am gatit ..hmm... 7 feluri + naan (naan este un fel de painica, asemanatoare unei lipii)


Meniul a fost asta:

Onion Bhaji - chiftelute de ceapa

Samosas - unul din cele mai populare aperitive indiene - un fel de pachetele umplute cu carne si legume condimentate


Sos Raita de castraveti


Chiken Saag - adica pui cu spanac si cardamon


Curry de peste


Dahl - adica o mancare vegetariana de linte cu condimente indiene


Orez cu sofran si chimen


Preferatele mele au fost bhaji si dahl-ul. Delicioase!


O sa revin cu retele detaliate... pana atunci feast your eyes :D

Etichete: ,